Fleurop

GardenMaster Rijen is aangesloten bij Fleurop meer info zie www.fleurop.nl.

Wat is Fleurop?

Fleurop Interflora Nederland is al ruim 90 jaar gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn ruim 1.250 bloemisten aangesloten bij Fleurop. Wereldwijd zijn dat er 50.000 verdeeld over ruim 150 landen! Fleurop stelt bepaalde kwaliteitseisen aan haar bloemisten. De Fleurop bloemist geeft u daarom ook extra kwaliteit en service.

Voor de consument en het bedrijfsleven

Bloemen zijn een prachtig product geschikt voor iedere boodschap die u wilt overbrengen. Zowel voor een persoonlijke als zakelijke boodschap. Bloemen of planten als relatiegeschenk, promotiemiddel of als sfeermaker in een bedrijf. Vooral een wijnboeket of wijnarrangement wordt erg gewaardeerd. Op de pagina Zakelijke markt vindt u meer informatie over bloemen als relatiegeschenk en promotiemiddel.

Waarom Fleurop?

  • Landelijk en wereldwijd netwerk van bloemisten.
    Via Fleurop kunt u over de hele wereld bloemen laten bezorgen, in maar liefst 150 landen! Per jaar bezorgen wij 25 miljoen boeketten wereldwijd, waarvan anderhalf miljoen in Nederland. In Nederland heeft Fleurop met haar ruim 1.250 leden een landelijke dekking.
  • Symbool voor kwaliteit.
  • In Nederland herkent u de aangesloten bloemist aan het Fleuropvignet met de Mercury-man. Dit vignet is het symbool voor de betere bloemenspeciaalzaak. Fleurop geeft 100% garantie op de uitvoering van opdrachten.
  • Onze bloemisten kopen de bloemen dagelijks vers in. Bij aflevering geven wij u dan ook een 7 dagen versheidgarantie.
  • Snelle en betrouwbare bezorgservice
    Bij bestelling voor 12.00 uur, wordt het boeket dezelfde dag afgeleverd (m.u.v. zon- en feestdagen).

 

Related Images: