Graszoden

Veel tuinliefhebbers geven bij de aanleg of het herstel van de tuin de voorkeur aan graszoden. Graszoden zijn immers binnen enkele weken vastgegroeid en dan is het gazon klaar. Wij zijn  leverancier van graszoden aan particulieren, tuincentra en hoveniers voor de regio Tilburg/Breda/Oosterhout. Wij leveren een eerste kwaliteit, uniform en onkruidvrij speelgazon, wat een goede hergroei in uw tuin garandeert.
Levering
De graszoden worden geleverd per vierkante meter op rollen van 40 cm breed en circa 250 cm lang. De dikte is ongeveer 2,5 centimeter. De rollen wegen, afhankelijk van o.a. de regenval, tussen de 10 en 15 kilogram per stuk. In opgerolde toestand blijven graszoden niet langer dan 36 uur in goede conditie.Aangezien graszoden een vers product is, worden deze niet op voorraad gehouden. Meet dus uw gazon goed op en houdt rekening met snijverlies door bv. schuine kanten en cirkels. Kleinere oppervlaktes zijn enkel op zaterdag verkrijgbaar.
 Graszoden Rijen  Bezorging
Uiteraard is thuisbezorgen ook mogelijk. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de betreffende oppervlakte en uw woonplaats.Neem contact op voor meer informatie>>>Meer informatie over : 

 

Prijzen graszoden per m2:

  • 1 t/m 300 m2      €  5,25
  • Boven 300 m2 op aanvraag.
  • Bezorgen Rijen    € 35,00
  • Bezorgen omgeving Rijen € 50,00

LET OP: het gras voor donderdagmiddag besteld, dan kan het vrijdag/zaterdag worden afgehaald.

Related Images: