Zomerse musthave: Chrysant

Zomerverrassing voor binnen en buiten

Gek op felle bloemkleuren en extreme vormen? Duik in de wereld van de Chrysant de musthave voor deze zomer. It’s partytime!

chrysant_3

Musthave

De Chrysant is de musthave van deze zomer. De ijzersterke bloem is er in sprankelende vormen en kleuren. De uitbundige kleuren als zonnig geel, knaloranje, stralend roze, zomers wit en lime passen uitstekend bij de heerlijke zomermaanden. Haast als geen ander laat de Chrysant zich eenvoudig schikken en siert de bloem elk feestje.

chrysant4

Superzomers

Deze zomer gaan we compleet los met de Chrysant. Combineer deze krachtpatser onder de bloemen met een veelvoud aan kleurrijke accessoires en een flinke dosis humor. Neem mee die gitaar, hang op die lampionnen en vergeet ook de schommel niet… Overdaad schaadt dit keer niet. Dus zet deze zomer je bloemen niet alleen in vazen, maar ook in manden, schalen en flessen – en strooi wat losse bloemen waar jij maar wilt. Het effect is superzomers en goed voor je humeur.

chrysant_2

Meer, meer… meest

Denk je dat je de Chrysant wel kent, blijkt dat helemaal niet zo te zijn. Er zijn er zoveel, dat je telkens weer wordt verrast. Wat dacht je van de troschrysant, waarbij elke bloem een boeketje op zich is? Of de zogenaamde pluischrysant, met één grote imposante bloem. En dan heb je ook nog Santini’s, kleine Chrysanten met een bijzonder vrolijke uitstraling. Welke Chrysant je ook kiest, ze zijn allemaal even sterk; zelfs in de heetste zomer staan deze kanjers te stralen. Zorg wel voor voldoende water, want hoe warmer het is, hoe meer ze drinken. Logisch toch?

chrysant_5

Kijk voor meer informatie en zomerinspiratie op www.justchrys.com

Related Images:

Sorry, the comment form is closed at this time.